Ben je in een recent verleden nog op onze site geweest? Zijn de grote veranderingen van de afgelopen periode opgevallen? Heeft dat een reden? Ja zeker! Babysale.nl is namelijk overgenomen door een nieuw team!

Ben je in een ver verleden nog op onze site geweest? Dat is heel goed mogelijk. Babysale is al jaren een begrip geweest in de babywereld. De organisatie was er vroeg bij in de opmars van de webshops.   Tot de winkel door omstandigheden een lange tijd stil heeft gelegen en er druk werd gezocht naar een nieuwe eigenaar.

Wij hebben onlangs het oude team afgelost. Met nieuwe eigenaren willen we de site ook graag in een nieuw jasje steken en hebben we gekozen voor een nieuwe website en een nieuw logo. We hebben nog vele ideeën maar vonden het hoog tijd worden om de digitale deuren weer open te zetten om klanten te verwelkomen!

Met het nieuwe team hebben we ervoor gekozen om te starten met een grote kortingsactie met producten die tot wel 70% zijn afgeprijsd! Door te beginnen met een goede aftrap willen wij laten weten dat we terug zijn in deze wereld. Wij willen de winkel graag in oude glorie herstellen.

In de toekomst zullen wij deze blog gebruiken om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en updates.

Wij hebben er in elk geval zin in!

Team Babysale

Nieuwere Post