Hallo!

We zijn even een klein tijdje afwezig geweest op onze blog. Niet omdat we er geen zin meer in hadden maar omdat we een hectische periode achter de rug hebben. De afgelopen tijd zijn we achter de schermen erg druk bezig geweest met Babysale. We hebben flink actie gevoerd om onszelf weer op de kaart te zetten. We worden dan ook weer gevonden en daar zijn we vanzelfsprekend ook erg blij mee! We houden ons op dit moment ook bezig met leuke acties voor iedereen en we zullen daar voorlopig nog mee doorgaan maar we hebben nog vele andere ideeën in petto (denk aan: nieuwe producten van nieuwe leveranciers).

Wat is dan onze volgende stap? 2019 natuurlijk!

Om ons te oriënteren op het volgende jaar hebben we besloten de Kind und Jugend beurs te bezoeken in Keulen. Een ieder die ooit op een beurs in Keulen geweest is weet dat hier enorm grote beurzen zijn en dat is in het geval van Kind und Jugend niet anders geweest. Dit is de grootste baby beurs van Europa met leveranciers vanuit de hele wereld.

Stel je voor dat je een gebouw binnenkomt met veel enorme zalen vol met de nieuwste babyartikelen! Het deed ons erg realiseren hoe enorm omvangrijk deze markt eigenlijk is. Er zijn zoveel nieuwe en originele producten tentoongesteld dat je jezelf afvraagt hoe men nou nog niet alles omtrent baby’s heeft uitgevonden. Toch kun je in een wereld wanen vol met nieuwe maar vooral originele ideeën.

We hebben hier ook gesproken en besloten met veel nieuwe leveranciers samen te werken. We kunnen helaas nog niet volledig uit de doeken doen wat we gaan verkopen maar we kunnen je garanderen dat er leuke nieuwe producten tussen zitten.

Naast de Kind und Jugend beurs hebben we ook de Trademart in Brussel bezocht. Zo hebben we ons kunnen oriënteren op alles wat we niet hebben kunnen bezoeken in Keulen. Ondanks dat we in Keulen een heel weekend zijn geweest was dit namelijk vor ons nog niet voldoende om met iedereen te praten. Gelukkig was de Trademart in Brussel er nog!

In Brussel hebben we ook besloten om onze focus te gaan leggen op duurzame producten en willen we graag ook een extra stapje in de richting van de veiligheid van je kindje doen. Met deze producten willen we dan ook zorgen voor een stukje gemoedsrust voor ouders in alle omstandigheden.

Om al onze doelen te realiseren hebben we ook besloten om alles van onze huidige voorraad in de uitverkoop te doen en deze voor bodemprijzen compleet uit te verkopen. Ben jij of ken jij iemand die zwanger is? Sla dan nu je slag en profiteer van de allergrootste kortingen in de markt!

Groeten,

Lars en de rest van Team Babysale

Oudere post Nieuwere Post