Ruilen en Retourneren

Wij doen niet moeilijk over ruilen of retourneren. Je mag je bestelling natuurlijk gewoon uitpakken en uitproberen zoals je in de winkel ook zou doen om het te testen. Let er wel op dat het product niet beschadigt en dat de verpakking heel blijft. 

Is omruilen en retourneren gratis?

Wij proberen onze prijzen zo interessant mogelijk voor jou te houden. Dit zorgt er echter wel voor dat wij niet altijd alle services gratis kunnen aanbieden. Daarom zijn de verzendkosten van het retour sturen voor jouw eigen rekening.

Wil je het aankoopbedrag terug ontvangen? Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Terugstortingen worden in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen na verwerking op je rekening bijgeschreven. 

Je bestelde product is toch niet wat je verwacht had, wat nu?

Wanneer je je bestelling ontvangen hebt en deze blijkt toch niet helemaal naar wens te zijn, dan kun je deze natuurlijk binnen 14 dagen omruilen of retourneren. Het liefst adviseren we je bij je nieuwe keuze, maar ook kunnen we je bestelling terugdraaien, als je dat wenst. Je kunt je bestelling in beide gevallen binnen 14 dagen naar ons terugsturen of op afspraak bij ons omruilen in de showroom.

Hoe zet je dit in gang?
 1. Neem eerst contact op met onze klantenservice, je krijgt dan van ons een persoonlijk retourformulier met een retournummer.

2. Vul op dat retourformulier in welke artikelen je wilt retourneren en waarom, en wat wij voor je kunnen doen nadat wij de zending hebben ontvangen. Zonder retourformulier kunnen wij het pakket niet verwerken.

3. Verpak het pakket op een manier waarop je het pakketje zelf ook zou willen ontvangen (netjes en op een veilige manier zodat het product onbeschadigd blijft). Plak geen stickers of gekleurde tape direct op de verpakking. Voeg je ontvangen retourformulier met retournummer toe aan het pakket.

4. Lever het pakket in bij een verzendlocatie van de koerier en stuur het naar het adres vermeld op het retourformulier. Zorg ervoor dat je het verzendbewijs goed bewaart zodat wij zeker weten dat jij het pakket aan de koerier hebt meegegeven.
Aan je verlanglijst toegevoegd:
Mijn Verlanglijst
Het volgende product is aan de winkelwagen toegevoegd:

#title#

#price#
×